Een bijzondere kijk op gevels

geplaatst in: Uncategorized | 0

Even voorstellen…
Wiebren Gras is de naam. Ik ben geboren in 1962 en woon in het Friese Oppenhuizen.
.
Al ruim dertig jaar houd ik mij, samen met 8 collega’s, bezig met gevelbehandeling. Samen met het dak, ook wel de vijfde gevel genoemd, maken gevels deel uit van ons onderkomen.

Zoals alles in ons leven moeten ook gevelmaterialen en gevelconstructies worden onderhouden. Echter, in veel gevallen gebeurt dit niet, niet op tijd of op de verkeerde manier. Geveladvies Gras vindt het belangrijk, dat alleen professionele gevelbehandelaars zich met gevels bezighouden en het benodigde onderhoud verrichten. (Klik hier voor meer info)

Als stenen konden spreken, zouden ze hun dankbaarheid van de daken schreeuwen voor een professionele aanpak. Wij beschikken over de benodigde expertise om u te informeren en van advies te dienen. Daarnaast zetten we alles nog eens uiteen in een adviesbrochure, die is samengesteld door experts. Mensen die hun sporen op dit terrein hebben verdiend.

Blijf deze site volgen om ook van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Aarzel niet om ons contactformulier in te vullen voor eventuele vragen. Of maak het u gemakkelijk, want een telefoontje naar 06 – 549 524 62 of 0515 – 559 337 kan natuurlijk ook.
Geveladvies Gras denkt vanaf het begin tot het eindresultaat met u mee