De wisselende beelden die u op de voorpagina van deze website ziet, zijn thematisch.
Regelmatig wordt een item in onderstaande tekst toegelicht.

Deze keer:
Foto 1 en 2: Voegen verdwijnen, waar mossen verschijnen.
Foto 3 en 4: Vocht kan desastreuze gevolgen hebben.
Foto 5 en 6: “Bouwfoutje, bedankt!” Alleen de vakman kan dat herstellen.

Scholing en ervaring

eventjesEventjes
De deurbel gaat en een vriendelijk persoon biedt aan de dakgoten van een woning te inspecteren en indien nodig ‘eventjes’ te reinigen of te repareren voor een schappelijk prijsje. Het zal niet de eerste, en zeker niet de laatste keer zijn dat de bewoner toestemming geeft voor inspectie en uiteindelijk voor een fors bedrag wordt benadeeld, omdat er zogenaamd “vreselijk veel mis was.” Komt u dit bekend voor?

Bij adviseur Wiebren Gras in ieder geval wel. Regelmatig wordt hij geconfronteerd met ‘vakwerk’ van beunhazen die de klus wel ‘eventjes’ zouden klaren. Beunhazen die vervolgens bij klachten niet thuis geven of zelfs niet meer zijn te traceren. Realistisch bezien hoeven het natuurlijk niet altijd beunhazen te zijn, er zijn genoeg bedrijven die te goeder trouw zijn, maar helaas niet beschikken over voldoende vakkennis. Kunt u dat van tevoren inschatten? Helaas niet.

Daarom treedt Geveladvies Gras niet alleen op bij gevelproblemen. Geveladvies Gras doet veel meer dan dat. Geveladvies Gras adviseert bij nieuwbouw, bij verbouwingen, bij restauratie, bij het verwijderen van graffiti en inderdaad, ook bij gevelproblemen. Daarnaast kan er op verzoek, ook begeleiding plaatsvinden bij alle genoemde disciplines. Want als de vakkennis tekort schiet, dan kan Geveladvies Gras, door jarenlange ervaring, erop toezien hoe zaken op de juiste manier en met welke apparatuur moeten worden aangepakt.

‘Eventjes’ een huis bouwen is onmogelijk, ‘eventjes’ een gevel reinigen en beschermen is ook onmogelijk. Wie kwaliteit wil leveren, neemt daar alle tijd en aandacht voor. Wie ‘eventjes’ nadenkt, gaat niet met de mooiste prater in zee, maar met de echte vakman die aan de hand van praktijkgevallen wel kan laten zien waartoe hij in staat is.
Namelijk gewoon vakwerk leveren, zoals Geveladvies Gras dat al jaren doet.